Zalm

Start         Kibbeling           Vismenu's         Salades          Zalm         Recepten          BBQ Tips

 

Ambacht uit eigen rokerij

Vers gerookt. Vol smaak.

Sinds eind 2023 roken wij onze zalm volledig zelf – van begin tot eind. Met aandacht en vakmanschap wordt de hele zalm eerst zorgvuldig gesneden en daarna gepekeld volgens een eigen recept. Vervolgens ondergaat de vis een rookproces dat zorgt voor een karakteristieke, milde smaak en een prachtige textuur. Het resultaat is een ambachtelijk gerookte zalm die met recht tot de toppers van ons assortiment behoort.

Onze huisgerookte zalm is heerlijk op brood, in salades, op een schaal of gewoon puur. En wie iets anders wil: op aanvraag roken wij ook forel, zalmforel en makreel. Net als bij de zalm staan hierbij kwaliteit, versheid en smaak centraal.

Proef het verschil van ιcht ambachtelijk gerookte vis. Vers uit eigen rokerij.

 

         
Vers Viscentrum

Zijde 358a

2771 EZ Boskoop

dinsdag       
woensdag  
donderdag 
vrijdag        
zaterdag    
zondag       
maandag  
09:00–18:00 uur.
09:00–18:00 uur.
09:00–18:00 uur.
09:00–18:30 uur.
09:00–17:00 uur.
Gesloten
Gesloten
       
Tel: 0172 217 349 Volg ons ook op social medium:

Facebook

 

         
Instagram